Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Passagiers veilig na aanvaring mps Edelweiss met autoschip Forenso (video)

NIJMEGEN [update]

Op de Waal bij Nijmegen is woensdagochtend rond 4 uur onder de spoorbrug het autoschip Forenso kop-op-kop met het cruiseschip Edelweiss in aanvaring gekomen. Rijkswaterstaat en de brandweer hebben alle 160 passagiers van het cruiseschip Edelweiss van de Zwitserse rederij Scylla gehaald dat midden op de Waal lag.

1 / 3
Passagiers veilig na aanvaring Edelweiss met autoschip Forenso

Passagiers veilig na aanvaring Edelweiss met autoschip Forenso

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook