Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitslaande brand op Nederlands drogeladingschip

DUISBURG

Op het Nederlandse ms Sequana is dinsdagochtend 12 februari op de Rijn in de omgeving van Duisburg brand uitgebroken in de machinekamer. Het schip was in de opvaart met een lading kolen toen plotseling de vlammen uit de woning sloegen.

1 / 1
Uitslaande brand op Nederlands drogeladingschip

Uitslaande brand op Nederlands drogeladingschip

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • S. van der Hoeff

    km774

  • J.C Hagens

    Veel sterkte met de afhandeling, en gelukkig mankeren jullie zelf niets.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook