Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Mega-containerschip vermorzelt veerpont (video)

HAMBURG

Het afvarende containerschip Ever Given heeft zaterdag 9 februari op de Elbe bij Hamburg een voetveer geramd. Het voetveer, de 25 meter lange Finkenwerder, had net aangelegd en werd door het achterschip van de Ever Given (400 x 59 meter, 20.150 teu) tegen het veerponton gedrukt.

1 / 1
Mega-containerschip vermorzelt veerpont

Mega-containerschip vermorzelt veerpont

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook