Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zoektocht na MOB-melding voor IJmuiden

IJMUIDEN

De Kustwacht heeft zaterdagavond een grote zoekactie in gang gezet voor de kust van IJmuiden. Rond half acht meldde de KNRM dat de reddingboten van Wijk aan Zee, IJmuiden en Zandvoort waren uitgerukt voor een melding man overboord van een opvarende van een ankerligger in ankergebied 7.

1 / 1
Zoektocht na MOB-melding voor IJmuiden

Zoektocht na MOB-melding voor IJmuiden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook