Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vaarweg naar Brussel tot woensdag gestremd

GRIMBERGEN [update]

Het geladen Belgisch vrachtschip Maranta, in de opvaart (richting Brussel), voer donderdagmorgen 17 januari kort voor 09:30 uur tegen het beweegbare brugdeel van de hefbrug over het Zeekanaal Brussel-Schelde in Humbeek-Sas (Grimbergen). De schade is immens en op het drukbevaren kanaal kan tot woensdag geen enkel schip meer passeren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Eddy Joos

  Ik kan mij niet voorstellen, dat de schipper niet achteruit heeft gedraaid, als hij met volle snelheid had gevaren, was de schade aan het schip veel groter geweest. Iedere Westerse schipper probeert altijd schade te vermijden.

 • D Zwijnenburg

  Sluit mij aan bij Ruijtenberg
  VTM nieuws toont video en geeft ook een andere voorstelling van het gebeuren.
  Brug kwam omlaag

 • J.D. Ruijtenberg

  Schuttevaer weten jullie zeker dat dit verhaal klopt.
  Hln grimbrgen verteld een ander verhaal.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook