Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit gaat Centurion Star bergen

ROTTERDAM

Smit Salvage heeft een contract afgesloten voor het bergen van de pijpenlegger Star Centurion die zondag 13 januari in Indonesische wateren nabij Singapore werd aangevaren door de olietanker Antea en bijna compleet onder water op een zandbank ligt. Dat meldt Marine Insurance.

1 / 1
Smit gaat Centurion Star bergen

Smit gaat Centurion Star bergen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook