Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Reddingshelikopter ingezet bij medisch noodgeval op de Eems (video)

WEENER

Een noodgeval op een binnenvaartschip op de Eems bij Weener heeft maar eens weer bewezen hoe belangrijk aanlegplaatsen met afloopmogelijkheid voor de binnenvaart zijn. De schipper van de Nederlandse tanker Jowi deed zaterdagmiddag 29 december een noodoproep dat een bemanningslid dringend medische hulp nodig had.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Piet Bennik

    Ik heb het zelf mee gemaakt met hart problemen aan de buitenkant van Herbrum dat we niet eens op de palen konden komen, vanwege de slib.
    Mijn vrouw moest eerst het schip achteruit de sluis in varen eerdat ik van boord gehaald kon worden.
    Voor het zelfde geld overleef je het niet.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook