Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Containers van kapseizende duwbak in de Schelde (video)

ANTWERPEN

Aan de Noordzeeterminal van PSA in de haven van Antwerpen verloor een bak langszij het binnenvaartcontainerschip Nero zaterdagmiddag 29 december enkele tientallen containers. Het scheepvaartverkeer op de Schelde werd tot half 6 stilgelegd, omdat containers richting de vaargeul dreven.

1 / 1
Containers van kapseizende duwbak in de Schelde

Containers van kapseizende duwbak in de Schelde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook