Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aangevaren aanvaarbalk stremt Eefde

EEFDE

Een leeg schip heeft woensdagavond 12 december de aanvaarbalk in sluis Eefde dusdanig beschadigd dat deze moest worden vervangen.

1 / 2
Aangevaren aanvauarbalk stremt sluis Eefde

Aangevaren aanvauarbalk stremt sluis Eefde

De balk dient ter bescherming van de sluisdeur zodat deze bij het invaren niet kan worden beschadigd. Het scheepvaartverkeer was drie uur gestremd. In die tijd heeft de aannemer de balk vervangen waarna het scheepvaartverkeer weer kon worden opgestart. (SWE

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook