Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

DEK: auto valt uit autokraan

DUISBURG

Een poging van de bemanning van een tanker om een auto aan de wal te zetten liep zondagavond 2 december verkeerd af. Tijdens de actie op het Dortmund-Emskanaal brak een bout van de kraan een viel de auto in het water.

1 / 1
DEK: auto valt uit autokraan

DEK: auto valt uit autokraan

De bemanning kon niet meer doen dan de dure wagen naar de kant te trekken en daar vast te knopen. De brandweer heeft het voertuig in samenwerking met de Wasserschutzpolizei geborgen. (BO)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook