Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Medewerkers Havenbedrijf Rotterdam mogen niet schipperen op watertaxi

ROTTERDAM

Havenbedrijf Rotterdam heeft gelijk gekregen van de kantonrechter in een kwestie over nevenfuncties. De rechter vindt het terecht dat het Havenbedrijf medewerkers geen toestemming meer geeft om, naast hun baan, op de Rotterdamse watertaxi te varen. De zaak was aangespannen door 21 medewerkers van de divisie Havenmeester.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook