Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

STC-leerling (17) overlijdt onder heftruck

ROTTERDAM

Een 17-jarige leerling van het Scheepvaart en Transport College (STC) is donderdag 1 november om het leven gekomen bij een ongeluk op de Hartel-terminal van overslagbedrijf Steinweg op de Europoort in Rotterdam.

De jongen uit Stellendam, leerling van de BBL-opleiding havenlogistiek, kwam door nog onopgehelderde oorzaak onder een vorkheftruck terecht en overleed. In het kader van de opleiding werkte de jongen vier dagen in de week en volgde een dag schoolopleiding.

Zowel de school als het bedrijf doet verder geen mededelingen anders dan dat men contact onderhoudt en meeleeft met de familie. Ook leerlingen van het STC worden begeleid. De arbeidsinspectie is begonnen met een onderzoek. (WdN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook