Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gaffelschoener met gewonde naar IJmuiden

IJMUIDEN

De Duitse tweemast gaffelschoener Johann Smidt is maandagavond 15 oktober de haven van IJmuiden binnengelopen met een gewonde aan boord. Het schip, de voormalige Nederlandse Eendracht, was net begonnen aan een schoolreis met Duitse scholieren naar het Caribisch gebied.

1 / 1
Gaffelschoener met gewonde naar IJmuiden

Gaffelschoener met gewonde naar IJmuiden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook