Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Matroos overboord bij aanvaring Oude Maas

PUTTERSHOEK

Bij een aanvaring tussen een zeeschip en een binnenvaartschip op de Oude Maas ter hoogte van Puttershoek is maandagmorgen 24 september een binnenvaartmatroos te water geraakt.

1 / 1
Matroos overboord bij aanvaring Oude Maas

Matroos overboord bij aanvaring Oude Maas

Een gezagvoerder van de RWS21 meldt op Twitter dat de matroos uit het water is gehaald en in goede gezondheid verkeert. Vanaf het zeeschip werd hem een reddingboei toegeworpen. Beide schepen hebben geen lekkage, wel schade. Rijkswaterstaat was ter plaatse, de zeehavenpolitie doet onderzoek naar het incident. (DvdM)

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    De tweede aanvaring was gisteren op dezelfde plek. Het begint een trend te worden.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook