Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Miljoenenschade door brand op superjacht in overdekt dok Lürssen werf (video)

BREMEN [update]

Bij de Lürssen werf in Bremen is vrijdagnacht om 02:00 uur brand uitgebroken op het 146 meter lange superjacht Sassi in een overdekt dok. Zaterdag 15 september, na bijna 40 uur blussen met zo’n 200 brandweerlieden, gaf de brandweer het sein brand meester. Het schip moet als verloren worden beschouwd vanwege alle vervormingen door de brand.

1 / 1
Miljoenenschade door brand op superjacht in overdekt dok Lürssen werf

Miljoenenschade door brand op superjacht in overdekt dok Lürssen werf

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook