Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zwaargewonde bij aanvaring Bremerhaven

BREMERHAVEN [UPDATE]

Bij een aanvaring tussen een autotransportschip en havensleper in Bremerhaven is dinsdag 4 september een zwaargewonde gevallen. Het bemanningslid van een havensleper werd direct naar een ziekenhuis gebracht. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

1 / 1
Zwaargewonde bij aanvaring Bremerhaven

Zwaargewonde bij aanvaring Bremerhaven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook