Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Getuigen gezocht van aanvaring speedboot met binnenvaarttanker

AMSTERDAM

In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 september heeft bij de monding van het Amsterdam-Rijnkanaal met het IJ een aanvaring plaatsgevonden waarbij een speedboot tegen een binnenvaarttanker is gevaren. De aanvaring vond rond 00.45 uur plaats.

Aan boord van de speedboot waren zeven opvarenden, waarvan twee personen gewond raakten. De overige opvarenden liepen lichte verwondingen op. De speedboot zou met hoge snelheid hebben gevaren en liep flinke schade op. Omdat de politie het sterke vermoeden jad van alcoholgebruik, is bij de schipper van de speedboot een alcoholtest gedaan. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de aanvaring, contact op te nemen via 0900-8844. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook