Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tankeraanvaring bij Kop van Het Land: materiële schade

DORDRECHT [update]

Op de Nieuwe Merwede bij de Kop van Het Land zijn vrijdagavond 6 juli rond half tien twee Duitse binnenvaarttankers met elkaar in aanvaring gekomen, de ene geladen met gasolie, de andere met xyleen. Daarbij ontstond alleen materiële schade boven de waterlijn, geen gewonden, geen lekkage.

1 / 1
Tankeraanvaring bij Kop van Het Land: materiële schade

Tankeraanvaring bij Kop van Het Land: materiële schade

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • j Teunisse

  Misschien moet Peter eens een groothoek lens proberen?

 • a.o stienstra

  Word wel saai dan Mario .

 • A. van Tongerlo

  Zal een keer tijd worden Noldes!!

 • G.M. Noldes

  Ik zeg niets-;)

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook