Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog even snel de pont halen: auto rijp voor de sloop

BORKUM

Een Duitse automobiliste heeft zaterdagmorgen 7 juli rond half acht waarschijnlijk de schrik van haar leven gehad. Ze wilde op het Duitse waddeneiland Borkum absoluut de pont naar de Eemshaven halen en reed met haar Dacia nog even snel de toerit naar het veer op. Daarbij zag ze over het hoofd dat de klep van de veerboot Westfalen al omhoog aan het gaan was.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook