Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Onbekenden vernielen reddingboot en brandweervaartuig op de Elbe

STADE

Onbekende daders hebben vrijdagochtend vroeg (6 juli) een ravage aangericht in de jachthaven van Jork-Borstel aan de Elbe bij Stade in Duitsland. Daarbij werd onder andere geprobeerd de reddingboot van de DLRG Buxtehude los te snijden en de rivier op te duwen. Ook de boot van de brandweer van Borstel moest het ontgelden.

1 / 1
Onbekenden vernielen reddingboot en brandweervaartuig op de Elbe

Onbekenden vernielen reddingboot en brandweervaartuig op de Elbe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook