Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zwemster ernstig verwond in Afgedamde Maas

WELL

Een motorboot op de Afgedamde Maas ten westen van Well heeft donderdagavond 28 juni een zwemster overvaren. De vrouw raakte zwaargewond.

1 / 1
Zwemster gewond

Zwemster gewond

De vrouw was aan het zwemmen in het water bij een recreatiestrandje aan de Bergse Maasdijk. Ze liep zodanige verwondingen op dat een medisch team per helikopter ter plaatse werd geroepen. Ze is gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie ter plaatse kon niets vertellen over haar verwondingen en de betrokken motorboot en ook een politiewoordvoerster gaf geen nadere informatie. (GP)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook