Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tanker Piz Ela na zes dagen weer vlot

DUISBURG [UPDATE]

De Nederlandse tanker Piz Ela, die vrijdagavond 15 juni aan de grond op een zandbank bij Binsheim, even beneden Duisburg (km 787), is weer los. Donderdag 21 juni even na het middaguur lukte het in een gecombineerde operatie het schip vlot te brengen.

1 / 1
Tanker muurvast op zandbank bij Duisburg

Tanker muurvast op zandbank bij Duisburg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook