Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper gewond na val van ladder

RAAMSDONKSVEER [update]

Op een scheepswerf in Raamsdonksveer is dinsdag 12 juni een 31-jarige schipper gewond geraakt. Het zou gaan om de eigenaar van het schip. Tijdens werkzaamheden in het ruim gleed zijn ladder onderuit waardoor hij ten val kwam. Dat gebeurde aan het einde van de middag, even voor zes uur.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • a.o stienstra

  Wie weet is dat stukje touw wel geknapt. Beetje moeilijk oordelen

 • A. van Tongerlo

  Oege Joh. Brink, de beste stuurlui staan aan wal hè .

 • Oege Joh. Brink

  Een stukje touw van ca. 1 m. had hem veel ellende kunnen besparen !

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook