Dortmunder drijft stuurloos in haven Brake

De politie van Brake (aan de Weser tussen Bremerhaven en Bremen) is op zoek naar getuigen van het afdrijven van het droge ladingschip Sero in de binnenhaven van de stad. Paaszondag 1 april aan het begin van de avond (18.30 uur) troffen agenten de 67 meter lange Sero stuurloos aan in het binnenhavenbekken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Dortmunder drijft stuurloos in haven Brake | Schuttevaer.nl

Dortmunder drijft stuurloos in haven Brake

De politie van Brake (aan de Weser tussen Bremerhaven en Bremen) is op zoek naar getuigen van het afdrijven van het droge ladingschip Sero in de binnenhaven van de stad. Paaszondag 1 april aan het begin van de avond (18.30 uur) troffen agenten de 67 meter lange Sero stuurloos aan in het binnenhavenbekken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer