Grote zoekactie in Duisburg naar mogelijke drenkeling levert niets op

Politie en brandweer hebben vrijdagochtend 16 maart in het Hafenkanal in Duisburg tijdens een grootscheepse actie tevergeefs gezocht naar een mogelijke drenkeling.

Een medewerkster van een riviercruiseschip dat in het Hafenkanaal aangemeerd was, had rond 9.30 uur de hulpdiensten gealarmeerd nadat zij een aantal keren hulpgeroep van een man had gehoord. De vrouw ging ondertussen zelf met een aantal van haar collega’s zoeken op het schip, maar zij konden niemand vinden. De zoektocht werd voortgezet door de hulpdiensten. Daarbij werden een politiehelikopter, reddingshonden en duikers ingezet. Ook werd vanaf het water met schepen gezocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer