Moerdijk: hulpdiensten vinden lichaam Roemeense matroos

De hulpdiensten hebben vrijdagmiddag 23 februari in de haven van Moerdijk een stoffelijk overschot gevonden. Het gaat vermoedelijk om het lichaam van een Roemeense matroos die sinds donderdag werd vermist, zegt de politie. Na zijn vermissing werd een grote zoekactie op touw gezet.

Moerdijk: hulpdiensten vinden lichaam Roemeense matroos

De man (39) was donderdagochtend voor het laatst gezien aan dek van het binnenvaartcontainerschip Meare waarop hij werkte. Toen hij door de overige drie bemanningsleden vermist werd, sloegen die alarm. Daarop werd een grote zoekactie op touw gezet in de Centrale Insteekhaven, waarbij onder andere de duikteams van de brandweer uit Breda en Dordrecht werden ingeschakeld. Ook een politiehelikopter, een reddingsvaartuig van de KNRM en een brandweerboot met sonar zochten mee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Moerdijk: hulpdiensten vinden lichaam Roemeense matroos | Schuttevaer.nl

Moerdijk: hulpdiensten vinden lichaam Roemeense matroos

De hulpdiensten hebben vrijdagmiddag 23 februari in de haven van Moerdijk een stoffelijk overschot gevonden. Het gaat vermoedelijk om het lichaam van een Roemeense matroos die sinds donderdag werd vermist, zegt de politie. Na zijn vermissing werd een grote zoekactie op touw gezet.

Moerdijk: hulpdiensten vinden lichaam Roemeense matroos

De man (39) was donderdagochtend voor het laatst gezien aan dek van het binnenvaartcontainerschip Meare waarop hij werkte. Toen hij door de overige drie bemanningsleden vermist werd, sloegen die alarm. Daarop werd een grote zoekactie op touw gezet in de Centrale Insteekhaven, waarbij onder andere de duikteams van de brandweer uit Breda en Dordrecht werden ingeschakeld. Ook een politiehelikopter, een reddingsvaartuig van de KNRM en een brandweerboot met sonar zochten mee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer