Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Koppelverband op Moezel dwaalt af en ramt Saeftinge (video)

KOBLENZ [update]

Het koppelverband Albatros/Idéfix heeft dinsdag 30 januari op de Moezel het afvarige ms Saeftinge aangevaren. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Niederfell, beneden de sluis van Lehmen. Er ontstond grote schade.

1 / 1
Grote schade bij kop-op-kop op Moezel

Grote schade bij kop-op-kop op Moezel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.C Hagens

    Van mijn kant uit ook veel sterkte, en hoop je snel weer varend te zien.

  • mieke Kuipers

    veel sterkte Arnold.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook