Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Gewonde met reddingkooi van Thialf gehesen

ROZENBURG

Bij een bedrijfsongeval op het kraanschip Thialf van Heerema is dinsdag 2 januari omstreeks 10.15 uur aan de Noordzeeweg in Rozenburg een gewonde gevallen.

1 / 1
Gewonde met reddingkooi van Thialf gehesen

Gewonde met reddingkooi van Thialf gehesen

Het slachtoffer is met een reddingkooi van de Thialf naar de wal getakeld, waar hij werd overgenomen door het ambulancepersoneel. Het Mobiel Medisch Team was met een traumahelikopter ter plaatse. Over de aard van het ongeval en de verwondingen is nog niets bekend. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook