Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Staverse jol maakt water op IJsselmeer (video)

ENKHUIZEN

Voor een lek geraakte Staverse jol met vier opvarenden op het IJsselmeer tussen Enkhuizen en Stavoren sloeg de Nederlandse Kustwacht donderdagmorgen 28 december groot alarm. Er werden vijf reddingboten en een SAR-helikopter ingezet.

1 / 1
Staverse jol maakt water op IJsselmeer (video)

Staverse jol maakt water op IJsselmeer (video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook