ASV biedt Kamercommissie petitie ‘Stop de klopjacht’ aan

De ASV-petitie ‘Stop de klopjacht, stop onredelijk boetebeleid binnenvaart’ met 2166 handtekeningen is 5 december overhandigd aan de vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat (IenW) van de Tweede Kamer.

ASV biedt Kamercommissie petitie ‘Stop de klopjacht' aan

Commissievoorzitter Agnes Mulder (CDA) ontving de delegatie en nam de petitie in ontvangst in de Statenpassage van de Tweede Kamer. Volgens de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) zijn er te hoge boetes voor relatief kleine overtredingen en wordt er onder meer ook geen rekening gehouden met overtredingen van schippers om veiligheidsrisico’s te mijden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer