Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Transshelf met Fitzgerald even terug naar Yokosuka

YOKOSUKA [update]

Kort nadat het zwaartransportschip Transshelf van Dockwise 25 november het Amerikaanse marineschip USS Fitzgerald had geladen om op weg te gaan naar de VS, moest het terugkeren naar de reparatiewerf in Yokosuka (Japan).

1 / 1
Transshelf met Fitzgerald even terug naar Yokosuka

Transshelf met Fitzgerald even terug naar Yokosuka

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook