Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dwarsgevallen in de Geldersche IJssel

EEFDE

Bij het uitvaren van het Twentekanaal is het met zout geladen motorschip Jacob-Hessel uit Woudsend donderdagmorgen 26 oktober dwarsgevallen in de Geldersche IJssel. Het afvarende containerschip Martinique heeft de Jacob-Hessel losgetrokken. De IJssel was enkele uren gestremd.

1 / 2
Dwarsgevallen in de Geldersche IJssel

Dwarsgevallen in de Geldersche IJssel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • P. de Keyser

    Mooi dat en ander schip heeft geholpen om terug los te geraken

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook