Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rederij Doeksen nieuwe sponsor Schuttevaerrace

SNEEK

Rederij Doeksen is de nieuwe sponsor van de KWS-Schuttevaerrace, de zwaarste zeilrace van Nederland.

Doeksen verzorgt sinds jaar en dag de veerdienst tussen Harlingen en de eilanden Vlieland en Terschelling. Dat zijn ook bestemmingen van de Schuttevaerrace. Annemieke van Brummelen, hoofd marketing en communicatie bij Rederij Doeksen: ‘De Schuttevaerrace is na 35 jaar echt een begrip. Een sportieve krachtmeting met de elementen in deze prachtige omgeving. Onze bemanningen varen dagelijks door het waddengebied en zijn voor een groot deel afkomstig van Vlieland en Terschelling. Wij dragen de Schuttevaerrace een warm hart toe en dragen daarom graag bij aan het welslagen van dit evenement!’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook