Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Matroos en drie honden overlijden bij brand op binnenvaartschip

HAMBURG

Bij een brand op het binnenvaartschip Admiral in de Travehafen in Hamburg zijn donderdagavond 25 mei een vrouwelijke matroos van 24 jaar en drie honden om het leven gekomen.

Volgens de Hamburgse brandweer waarschuwde een passant de brandweer toen hij rook uit het ongeladen schip zag komen. De brandweer rukte direct uit en constateerde bij aankomst in de haven een brand in het voorschip. De brandweermannen gingen met perslucht aan boord, maar kregen van de politie ook te horen dat er vermoedelijk nog een persoon aan boord was.
De eigenaar van het binnenvaartschip had bij de politie alarm geslagen toen hij al langere tijd geen contact kon krijgen met de vrouw aan boord. Na korte tijd vonden de brandweermannen de vrouw en de drie honden. Ze bleken overleden. Nadat de brandweermannen de brand aan boord hadden geblust, bleken geen andere personen aan boord te zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook