Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SCHUTTEVAER SHVP MOTORENQUIZ 2017

Deventer

Nooit eerder stond er zoveel op het spel in de Schuttevaer SHVP Motorenquiz. De winnaar krijgt dit jaar, samen met zijn of haar partner, een geheel verzorgde vliegreis aangeboden naar Volvo Penta in Zweden. Aanbieder Volvo Penta Europe, office Benelux laat u kennismaken met de Volvo gieterij en motoren-assemblagelijn in Skovde, de Volvo Penta-fabriek in Vara, het Volvo Penta testcentrum en het Volvo Museum. En natuurlijk heeft de uitreiking van de hoofdprijs en de unieke wisseltrofee plaats in het bijzondere museum van de Stichting Historische Verbrandings Motoren Papendrecht (SHVP) in het bijzijn van de 10 beste inzenders. Een belevenis op zich. Daar komt nog bij, dat de quiz voor experts dit jaar misschien wel makkelijker is dan ooit.

1 / 1
SCHUTTEVAER SHVP MOTORENQUIZ 2017

SCHUTTEVAER SHVP MOTORENQUIZ 2017

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook