Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Meer meisjes-matrozen nodig’

UTRECHT

De binnenvaart is teveel een mannenwereld en dat moet snel veranderen, zeggen Minette Heukelom en Olga Janssen van de stichting Girls on Waves. ‘Er moeten meer meisjes-matrozen komen.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Duo Welbekend

    Inderdaad moeten er meer meisjes matrozen komen,deze kunnen even hard werken als jongens matrozen .Zou ook een stuk fijner zijn dat er meerdere matrozen bijkomen waar je goed met elkaar kan communiceren( nederlandse taal ) op het binnenvaartschip.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook