Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Indiase matroos overlijdt na val in ruim containerschip

ANTWERPEN

Een 19-jarige matroos uit India is dinsdagnacht overleden na een ongeval op het containerschip MSC Damia. Het jonge bemanningslid viel kort na middernacht van een hoogte van zestien meter in het ruim en overleed ter plaatse. Dat melden Vlaamse media.

Het ongeval gebeurde bij de terminal van DP World in het Deurganckdok bij Doel. De man probeerde via een smalle trap af te dalen na een alarm voor water en olie in het ruim. Daarbij is hij waarschijnlijk uitgegleden. De matroos werkte pas sinds kort op het schip. (BO)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook