Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Grave: schip aansprakelijk tot grofweg 2 miljoen euro

GRAVE [update]

De aansprakelijkheid voor de eigenaar van het mts Maria Valentine is waarschijnlijk beperkt dat minder dan 2 miljoen euro. Dat blijkt uit een ruwe berekening van het Centraal Bureau Rijn- en Binnenvaart (CBRB) op basis van het internationale CLNI-verdrag.

1 / 3
Grave: schip aansprakelijk tot grofweg 2 miljoen euro

Grave: schip aansprakelijk tot grofweg 2 miljoen euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M Smitsman

    “Hij krijgt vanuit het bedrijf alle ondersteuning die nodig is.” Dat heb je volgens mij echt wel nodig. Want los van het financiële plaatje en de schuldvraag, is het al met al toch een niet alledaagse ervaring om in de mist ineens met een hoop lawaai (wat het ongetwijfeld gemaakt heeft) ineens zo’n slordige 3 meter naar beneden te zakken… Ik weet wel dat het bij geopende stuw al een hele ervaring is om door die stuw te varen in de afvaart. Dan heb je zelfs al het idee dat je even een drempeltje af gaat.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook