Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Flinterstar wordt grondstof

ZEEBRUGGE / GENT

Scheepssloper Galloo in Gent gaat de Flinterstar slopen. Deze week kwam het voorschip van het in oktober van vorig jaar gezonken schip boven water. Berger Scaldis Salvage & Marine Contractors leverde het woensdag 29 juni met de drijvende bok af aan de kade in Zeebrugge. De bergingsoperatie moet voor de winter zijn afgerond.

1 / 1
Flinterstar wordt grondstof

Flinterstar wordt grondstof

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook