Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vrachtschip ramt Helderse Nieuwediepkade (video)

DEN HELDER

Het vrachtschip Pemba van R.E.S. Chartering uit Hamburg heeft dinsdagavond 28 juni tijdens het binnenlopen van de Buitenhaven in Den Helder de Nieuwediepkade geramd. Bij dit ongeval raakte niemand gewond, maar zowel de kade als het schip liepen schade op. Een voor de kade geparkeerd booreiland werd op een haar na gemist.

1 / 1
Vrachtschip ramt Helderse Nieuwediepkade

Vrachtschip ramt Helderse Nieuwediepkade

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook