Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlands maritiem erfgoed in Hollywoodfilm Dunkirk

HARLINGEN

Een groot geheim is een publiek geheim geworden. Enkele voormalige Nederlandse mijnenvegers en een loodsvaartuig spelen een belangrijke rol in de Hollywoodproductie Dunkirk. De betrokkenen mogen er niets over zeggen. Er is intussen echter voldoende indirect bewijs. Nationale media maken er melding van en geruchten gaan rond via sociale media.

1 / 1
Nederlands maritiem erfgoed in Hollywoodfilm Dunkirk

Nederlands maritiem erfgoed in Hollywoodfilm Dunkirk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook