Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Matroos (40) overlijdt onder container

ZEVENBERGEN

Een 40-jarige matroos kwam woensdagavond 17 mei op een schip bij industrieterrein Moerdijk in Zevenbergen onder een container terecht en overleed aan zijn verwondingen. Dat heeft de politie van Roosendaal bekend gemaakt.

De woonplaats van de man is nog niet bekend. Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur bij containeroverslagbedrijf CCT bv aan de Zeehavenweg. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar keerde uiteindelijk om. Hoe het bedrijfsongeval precies is gebeurd, is nog niet bekend. De inspectie SZW (arbeidsinspectie) doet onderzoek naar de precieze toedracht. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook