Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vermiste Kaapverdiaan (58) gevonden bij Gaarkeukensluis

GAARKEUKEN

Het lichaam van de 58-jarige Kaapverdiaanse matroos, die 25 april overboord viel van de tanker Alto Mira, is op Hemelvaartsdag gevonden in het Van Starkenborghkanaal bij de Gaarkeukensluis. Politie Groningen heeft de identiteit van de man vastgesteld en gaat uit van een noodlottig ongeval.

De Kaapverdiaan raakte anderhalve week eerder om 05:45 uur ’s ochtends te water en werd sindsdien vermist. De scheepvaart werd tot ’s avonds laat stilgelegd voor een zoekactie door politie, brandweer, duikers en het SOAD-dregteam. Na vier dagen werd het zoeken gestaakt.

Donderdagmiddag 5 mei werd het stoffelijk overschot in het water aangetroffen. Nadat de identiteit van de man was vastgesteld heeft de politie het onderzoek afgesloten. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook