Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Doorgevaren schipper meldt zich na pontaanvaring

HEUSDEN

De schipper, die in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november de kabel van de veerpont Bern-Herpt over de Bergsche Maas bij Heusden stuk voer, heeft zich bij de politie gemeld. Dat zegt Peter Groenestein, voorzitter van de stichting Bergsche Maasveren, de exploitant van het veer.

De schipper was doorgevaren na de aanvaring en werd gezocht. Nadat hij een bericht over het voorval op internet had gelezen belde hij met de politie in Heusden, aldus Groeneveld. Hij zegt de naam van het schip niet te kennen. ‘Die hoef ik ook niet te weten. Het is nu een kwestie van de verzekering.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook