Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Lichaam geborgen in sluis Tiel

TIEL

Schippers in de Prins Bernhardsluis bij Tiel schakelden vrijdagmiddag 30 januari de politie in toen ze vermoedelijk een lichaam in het water zagen drijven.

Het lichaam is geborgen en veiliggesteld voor onderzoek. Na forensisch onderzoek bleek het zeer waarschijnlijk van een 27-jarige Drielenaar die sinds 3 januari wordt vermist. De familie van de man is ingelicht.

In Leeuwarden troffen twee sportvissers in de Westerstadsgracht nabij de Willemskade zaterdagochtend het levenloze lichaam aan van een 33-jarige man, die sinds vrijdag in de Friese hoofdstad werd vermist.

Aan het Loo-veer in Huissen heeft de politie zaterdag uit de Rijn een personenauto gedregd en geborgen. De auto is van de sinds 1998 vermiste, toen 30-jarige Jos Mahler. Hij verdween dat jaar in oktober samen met 3 Poolse vrienden. Sinds die tijd is niets meer van hem, een vriendin en 2 vrienden vernomen. In de auto werden menselijke resten aangetroffen.De politie doet in alle gevallen nader forensisch onderzoek om te achterhalen hoe de drenkelingen te water zijn geraakt. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook