Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Leed trekt uw aandacht

Deventer

Internetgoeroes roepen dat internet de journalistiek verandert en journalisten moeten mee-veranderen. Nooit eerder was zo goed meetbaar welke berichten u het liefst leest. De journalistiek zou zich dan ook vooral op die categorie artikelen moeten richten. U zou uw vakblad echter niet meer herkennen.

1 / 4
Leed trekt uw aandacht

Leed trekt uw aandacht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Piet Bennik

  Ja, Patrick jammer dat het zo is, terwijl er belangrijker nieuws bij jullie de revue passeert.
  Bedankt voor de verslaggeving van het afgelopen jaar, dit geld voor alle mensen die met de Schuttevaer bezig zijn.

  Goede jaarwisseling toegewenst aan jullie.

  Groet,

  Piet Bennik
  Piejo BV

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook