Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rabobank hoogste bieder op online schepenveiling

Deventer

De Rabobank heeft woensdag 19 november op een veiling van vier binnenvaartschepen drie schepen zelf gekocht, heeft Schuttevaer uit betrouwbare bron vernomen. De biedingen op de online veiling van BVA-Nautic waren voor de bank te laag. Verwachting is dat de binnenvaartbanken nog meer schepen gaan veilen.

1 / 1
Rabobank hoogste bieder op online schepenveiling

Rabobank hoogste bieder op online schepenveiling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • F.E. Hartmann

    Het verdient respect dat er in de nasleep van de crisis, door Wim Onderdelinden van de stichting ABRI, hier wordt erkent dat er fouten zijn gemaakt. Bijzonder moedig!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook