Schuttevaer zomertijd: deze week geen krant

In juli en augustus verschijnt de gedrukte krant eens per twee weken. Op de website gaat het nieuws elke dag door, ook de e-mail nieuwsbrief blijft normaal verschijnen.

In de vakantiemaanden verschijnen de gedrukte Schuttevaer, de e-paper alleen in de even weken. De nummers 27, 29, 31, 33 en 35 komen te vervallen. Schuttevaer blijft echter bereikbaar en zorgt dat het nieuws via de website, de nieuwsbrief en de sociale media Twitter en Facebook bij de lezers komt.
De website maakt een groter deel van het nieuws online beschikbaar voor de lezers. Voor abonnees zijn alle berichten volledig te lezen, niet-betalende lezers worden bij een selectie van berichten uitgenodigd een abonnement te nemen. Een online proefabonnement van acht weken geeft direct gratis toegang tot alle berichten. Overigens blijven persberichten en veel ander algemeen nieuws op Schuttevaer.nl voor iedereen vrij toegankelijk. Schuttevaer biedt ook iedereen na (gratis) registratie de mogelijkheid te reageren op alle berichten.

Schuttevaer zomertijd: deze week geen krant | Schuttevaer.nl

Schuttevaer zomertijd: deze week geen krant

In juli en augustus verschijnt de gedrukte krant eens per twee weken. Op de website gaat het nieuws elke dag door, ook de e-mail nieuwsbrief blijft normaal verschijnen.

In de vakantiemaanden verschijnen de gedrukte Schuttevaer, de e-paper alleen in de even weken. De nummers 27, 29, 31, 33 en 35 komen te vervallen. Schuttevaer blijft echter bereikbaar en zorgt dat het nieuws via de website, de nieuwsbrief en de sociale media Twitter en Facebook bij de lezers komt.
De website maakt een groter deel van het nieuws online beschikbaar voor de lezers. Voor abonnees zijn alle berichten volledig te lezen, niet-betalende lezers worden bij een selectie van berichten uitgenodigd een abonnement te nemen. Een online proefabonnement van acht weken geeft direct gratis toegang tot alle berichten. Overigens blijven persberichten en veel ander algemeen nieuws op Schuttevaer.nl voor iedereen vrij toegankelijk. Schuttevaer biedt ook iedereen na (gratis) registratie de mogelijkheid te reageren op alle berichten.