Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Erik van Toor verlaat BLN

ROTTERDAM

Directeur Markt & Economie Erik van Toor verlaat de brancheorganisatie Binnenvaart Logistiek Nederland. Hij is per 1 januari 2015 benoemd als directeur/bestuurder bij de Veerdienst Schoonhoven BV. Dat deelt het bestuur van BLN mee.

Van Toor, oud-binnenvaartondernemer en sinds 2007 werkzaam als achtereenvolgens beleidsadviseur, manager en directeur van Kantoor Binnenvaart, directeur BBU en BLN zegt de branchevertegenwoordiging in het volste vertrouwen achter te laten. ‘Er is vier jaar keihard gewerkt aan de vorming van een sterke, brede organisatie. Ik ben vereerd en trots dat ik mede aan de wieg heb mogen staan van BLN. Er is nooit zo’n sterk fundament voor eenheid in de binnenvaart geweest en ik vind het daarom een mooi moment om deze nieuwe uitdaging te accepteren.’

Gezien zijn aanstelling per 1 januari 2015 heeft Van Toor de ruimte om zijn dossiers binnen BLN in alle rust af te bouwen en over te dragen. Hij zegt het een moeilijke beslissing te hebben gevonden om weg te gaan van leden, collega’s relaties en bestuur.

Waarnemend voorzitter Roland Kortenhorst heeft respect voor het besluit van Erik van Toor. ‘Erik en ik hebben steeds collegiaal samengewerkt, onder meer in het proces naar de eenwording van de binnenvaart. Ik gun hem deze carrièrestap van harte en wens hem namens het BLN bestuur veel succes.’

Reacties (2)
 • A.F.J. Rensen

  Hallo Erik,

  Ook ik vind het jammer maar begrijp best dat je na al die jaren hectiek, je jezelf wel eens in wat rustiger vaarwater wenst te begeven.
  Bedankt voor je inzet en al het werk ten faveure aan de binnenvaart. Succes en voldoening gewenst in je nieuwe baan.

 • J. van Wijk

  Erik,

  Ik denk dat vele met mij, dit besluit erg jammer vinden.
  Je hebt wat mij betreft, veel voor ons (de binnenvaart)gedaan en betekent.
  Ik wens je voor de toekomst een fijne job, veel gezondheid, en succes.

  Sjaak van Wijk

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook