Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

VVD lobbyt internationaal tegen ROSR-eisen

ROTTERDAM

De CCR moet terugkeren naar het beleid dat nieuwe technische eisen alleen gelden bij nieuwbouw, verbouw en ombouw van schepen. Die stelling van de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) vond zaterdag gehoor bij Betty de Boer, als Tweede Kamerlid voor de VVD te gast bij de voorjaarsvergadering van de schippersbond in Rotterdam.

Nu de Duitsers nog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M Smitsman

    Wat betreft de CCR eisen: Nederland is gewoon het probleem. Waarom komen de andere lidstaten niet of nauwelijks in het geweer? We zijn als NL het braafste jongetje van de klas als het over de uitvoering van eisen gaat. Als de mensen die je schip SI keuren en de ambtenaren die met de controle belast zijn, eens meer naar de geest dan de letter van de wet zouden handelen, dan zou dat al een grote oplossing van het probleem zijn.

    Ik wens u allen een fijne dag.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook